VECKAN SOM GÅTT

Jag har ju två kurser igång just nu, en självförtroende kurs och en koppelkurs. Jag blir så glad när jag träffar deltagarna och få så otroligt mycket fin feedback! Känns toppen!

Nu ska jag planera in lite nytt, det kommer bli tematräffar under några helger, med olika teman som förhoppningsvis lockar till att komma och lära sig mer och utmana sig och sin hund! Håll koll på hemsidan och facebook.

Alldeles nyss skickade jag in mitt fördjupningsarbete för beteendevetaren, jag har jobbat med min kommande äventyrsbana, spännande att höra va min mentor tycker, hon är den första som får ta del av detta i denna variant. Jag har utvecklat mitt första förslag ganska mycket eftersom att jag utbildar mig till friskvårdsinstruktör och ser mycket i den som jag kan utnyttja här. Superkul med bredden på banan och en möjlighet att locka fler att komma och träna här! Ser framemot att få den klar!

Under veckan som har gått har jag lagt ut ett recept på hundgodis på Facebook varje dag, avslutar idag med ett för mig nytt recept, måste ju prova om hundarna gillar det 🙂

På tisdag börjar jag och Herbert jobba i en skola tillsammans med en flicka som har autism. Det ser vi framemot! Hoppas det kan ge lite mer möjligheter såsmåning om! Håll tummarna för det till oss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *