Nu är det väldigt länge sedan

Jag skrev i bloggen.

Hösten har innehållit kurser av olika slag, tematräffar med hundmöten, egen utbildning som pågår, till friskvårdsinstruktör. En superkul utbildning som jag inte ångrar en dag att jag går, massor inspriation och nya kunskaper! Färdig beteendevetare, med allt vad det innebär. Mentor till flera nya deltagare på SPI, mycket roligt och ger även mig nya kunskaper i form av nya vinklar på det jag har läst och lärt mig och en massa annat bra!

Herbert jobbar för fullt i skolan och älskar sitt uppdrag! Nu är det inte många veckar kvar på höstterminen och nu håller vi tummar och tassar för att han får förlängt uppdrag till vårterminen.

Hedda och jag var på ett språkcafe för nysvenskar i Vingåker, mycket givande både för Hedda, mig och de som besökte cafet! Jätteroligt, hoopas på en förlängning även av detta!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *