Utbildning

Nu är det inte så väldigt mycket kvar på min utbildning till friskvårdsinstruktör. Denna utbildning har gett mig så otroligt mycket. Jag har fått nya uppslag till träningen av mina egna hundar och massor inspiration till nya kurser.

Kursen är på distans, helt och hållet, vi hänger ihop i en Facebook grupp där vi gör en del redovisningar och i övrigt skickar vi in uppgifter till handledaren, Sandra Tellström. Sandra är en superbra coach som är så inspirerande och kompetent. Jag känner att jag verkligen gjorde rätt väl som gick denna utbildning. Ska du utbilda dig vidare inom hund som instruktör kan jag varmt rekommendera denna utbildning. Hundsteg har andra spännande utbildningar, både längre och kortare, för den vanliga hundägaren och för oss som redan jobbar med hund och vill lite mer. De erbjuder även upplevelser, hundspann och annat skoj. Kolla in hemsidan för mer information! www.hundsteg.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *