1 år 6/5 2020

Alltså det här känns på något sätt magiskt! Jag – bara jag – har haft eget företag i ett år! Jag fixade det första året, trots att jag inte hade tillräckligt med jobb från början, inte hade koll på ekonomidelen, corona som kom och ställde till det – inte trodde att jag skaulle ro hem det! Men det gjorde jag! nu har jag skaffat mig mer erfarenhet och kunskaper, känner att jag på något sätt sitter trygg i båten med det jag själv kan påverka. Det känns så bra!

Jag har skaffat mig referenser från deltagare på mina hundkurser, i mina uppdrag som hundpsykolog och i skolan, jag har ett kontaktnät med gårdar som jag arbetar hos, jag har därmed ett kontaktnät som kan hjälpa mig med referenser om det skulle behövas, förutsättningarna kan ju förändras.

Ett år av glädje och slit, så mycket slit, planerande och fixande och trixande för att allt ska gå ihop, från tider till ekonomi, till att ha tillräckligt förberedda kurser, vara tillräckligt förberedd när jag och Herbert kom till skolan…och så vidare.

Men så otroligt roligt det har varit…jag ser fram emot kommande 20-25 åren med detta arbete! Kan bara konstatera att jag lever i min dröm 🙂 Det är så himla underbart!

Har vi inte redan träffats vid något bra tillfälle hoppas jag att vi får möjlighet och orsak att göra det! Välkommen till min dröm!

One thought on “1 år 6/5 2020”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *