HUNDTERAPEUT

Ingela och griffisarna_klättring_valp

Jag har en bred utbildning till hundterapeut, genom att jag är utbildad både till beteendecoach/hundpsykolog och beteendevetare hund.

Min första utbildning inom ämnet var till hundpsykolog/beteendecoach men eftersom jag tycker utbildning är så fantastisk roligt var jag inte nöjd där utan fyllde på med beteendevetare gör hund och därmed har jag en ”tjusig” titel som är hundterapeut.

Upplever du och din hund att något inte fungerar som det ska för er i vardagen? Är det något som ni skulle vilja ha bättre rutiner för? Kanske få till något i träningen, de dagliga rutinerna, maten? Har din hund en eller flera rädslor?

Om du vill ha min hjälp kommer vi att göra en genomgång av er vardag till att börja med. Denna genomgång är djupgående för att jag ska lära känna er och kunna coacha er till ett roligare, enklare och mer givande hundliv tillsammans. I ett första samtal går vi igenom mycket i era dagliga rutiner. Det är du och din hund som gör jobbet, jag ger tips, stöd, hjälp och massor heja rop!

Vi kan ses i verkligheten eller via skype om det känns mer tryggt i dessa coronatider.

Jag är H-märkt hundföretagare, vill du veta mer om vad det innebär för dig som är min kund? Titta på denna sida Sveriges Hundföretagare.