KURSER

Kurser – för ett roligare hundägande – det ska vara skoj att ha hund!

Under hösten, vintern och våren har jag gått en utbildning till friskvårdsinstruktör. Det innebär att jag har lärt mig om drag, balansbollsträning, nutrition, förebyggande friskvård, parkbänksgym och en massa andra roliga saker och sätt att träna sin hund.

Jag erbjuder kurser med möjligheten att träna HUNDMÖTEN på ett naturligt och effektivt sätt. Denna kurs kommer att vara återkommande, håll utkik på Facebook. Hoppas du vill vara med tillsammans med din hund!

Berikningskurs kommer att erbjudas med jämna mellanrum! Ny djurskyddslag sedan 15/6. Vad är bäst att berika just din individs vardag med?

Valp och unghundskurs, passar dig som har valp, en omplacering eller unghund! Kommer starta löpande både i Katrineholm och på Rörviks camping, Vingåker.

Superbra relation! Visst vill man ha det till sin hund? Jag tror det i alla fall! Kurs i höst!

Jag har anmälan öppen för hundmöten i praktiken, vilket är precis vad namnet låter som. En kurs med hundmöten som är arrangerade men i en för hunden helt vanlig miljö, detta kommer vara en väldigt givande kurs för dig som har en hund som tycker hundmöten är jobbigt!

Som vanligt finns möjligheten att få igång en önskekurs! Är det något speciellt du vill träna med din hund? Hör av dig så kanske jag kan snickra ihop kursen och ge flera möjlighet att gå den tillsammans med dig och din hund! Tveka inte, utan hör av dig på mail till ingela4@gmail.com eller pm på messenger Ingela och Griffisarna

Kurserna kommer att se lite olika ut med tanke på hur många gånger, var vi kommer att vara, kostnad och upplägg. Men håll utkik på Facebook och hemsidan för mer detaljer och anmälan!


OBS! Innan du skickar in anmälan ber jag dig läsa igenom VILLKOREN.
Du godkänner dessa genom att skicka in din anmälan.


Anmälan till kurs: FRISKVÅRD FÖR ALLA

Besrivning: Kurs som riktar sig till dig som vill ha en hund som klarar de dagliga påfrestningarna lite bättre.
Du kommer få övningar som kan göras utan andra saker än de som finns i naturen.

Övningarna passar bra att göra på promenaden.

Övningarna passar hundar i alla åldrar, valpar ska inte ha styrketräning, men om du vill gå med en valp anpassar jag övningarna.

• balans

• styrka

• kroppskontroll

Kurstillfällen: 8/11 och 15/11 kl 15–16.30 Plats: Stalls backe, Katrineholm. Pris: 500 kr per ekipage.

Min 3 ekipage max 8 st.

Vänligen fyll i era detaljer nedan och godkänn villkoren.


Övrig informatio:

Du är välkommen att ställa frågor eller bara komma med kommentarer eller synpunkter.



Anmälan till kurs: PROVA PÅ BALANSBOLLAR

Besrivning: Det finns en uppsjö av olika typer av balansbollar, kom och testa - förhoppningsvis hittar du och din hund er favorit!

Du kommer få flera olika övningar med dig som ni kan göra både balansbollar men även andra hjälpmedel, som man ofta har omkring sig utan att köpa en massa saker!

Kurstillfälle: 13/10 kl 17.30-18.30 Plats: Stalls backe, Katrineholm. Pris: 250 kr per ekipage

Min 3 ekipage max 8 st

Vänligen fyll i era detaljer nedan och godkänn villkoren


Övrig informatio:

Du är välkommen att ställa frågor eller bara komma med kommentarer eller synpunkter.