OM MIG

OM INGELA ANDERSSON

Om mig Ingela

Jag heter Ingela Andersson och är utbildad samhällsvetare, beteendecoach/hundpsykolog, licensierad kostcoach och beteendevetare hund. Har även läst 7,5 högskolepoäng inom gris samt utbildat mig till hunddagisföreståndare, balansbollsinstruktör, friskvårdsinstruktör. Jag är utbildad besöks- och terapihundsförare.

Utöver det har jag jobbat som chef/produktionsledare under många år och genom det jobbet vidareutbildat mig med bland annat medarbetarefrågor. Har ett stort intresse för att arbeta med människor och hjälpa till med deras personliga utveckling tillsammans med hunden – vad kan vara roligare än att utvecklas tillsammans?

För mig är det viktigt att hundträning är roligt, både för hunden och förare, därför gäller att inga hårda metoder är tillåtna, så som halsband med strypfunktion, hårda tag eller liknande. Belöningsbaserad träning är givet.

Har även hunnit med att arbeta som grisskötare och förman på några på några av landets grisgårdar. I samband med det: seminkurs, D9, smittsäkra spets och givetvis andra spännande kurser som har dykt upp. Referenser finns.
Jag är utbildad friskvårdsinstruktör, dogalärare och balansbollsinstruktör och håller på att utbilda mig till draghundsinstruktör, utvecklar mig som hundinstruktör på två utbildningar och går en masterutbildning inom hundpsykologi. Livet får inte bli långsamt eller enformigt!

Jag har skaffat mig lite erfarenhet med får, har haft egna hästar i många år, både ridit och kört dem. Smådjur har mer eller mindre alltid funnits hemma hos oss, höns, ankor, kaniner och annat. Själv tycker jag att jag har lätt att lära mig nya saker, vare sig det är ett nytt uppdrag eller en utbildning för mig!