Aktiviteter, prova-på, teman, berikning = ni testar och utvecklas

AKTIVERING

Alla hundar, oavsett ras och ålder behöver aktivering, ibland kan det vara svårt att veta vad man ska göra tillsammans med sin hund. Det är viktigt med balans i livet – även hundlivet! Därför är det viktigt med lagom aktivering, det kan vara svårt att skilja på understimulerad och överstimulerad hund!

Nosarbete, tricksträning, passivitetsträning, dog-parkour på er nivå, äventyr i vardagen eller något annat skoj. Har du svårt att hitta på roliga saker att göra med din hund i vardagen? Sådant ni kan göra på promenaden, aktivering av hela hunden, både kropp och knopp, eller något att träna på med ett mål, utan att det är en gren att tävla i ?

Eller är ni en grupp som vill ha handledning i vad ni kan göra? Berätta lite om era förutsättningar så jobbar vi fram en roligare vardag tillsammans. Vi träffas och går igenom hur övningarna ska gå till. Jag hjälper dig med goda råd och tips som passar din hund och dig.

Jag har löpande kurser inom ämnet hund, håll koll på facebook och hemsidan!

Tematräffar – vi ses en gång, allt från en timme till fyra timmar – och nördar ner oss i något riktigt spännande ämne!

Trygga hunden, vi tränar mod, sjölvförtroende, kroppskontroll, och andra övningar som gör att din hund känner sig tryggare och kan hantera olika situationer i vardagen på ett bättre sätt!

Jag har regelbundna prova på och tema träffar, de kommer att handla om allt möjligt roligt; nosework, spår, friskvård, första hjälpen, spelkväll (berikning för hunden) mingelkväll (du får öva på att läsa hund) matberikning, dogparkour, belöningar och lek, valpträffar där vi testar olika saker. En bana med olika utmaningar finns också minst en gång per månad. Har du kanske önskemål? Skicka ett mail! info@ingelaochgriffisarna.se

Alla kurser, teman, prova på kommer att läggas ut på http://butik.ingelaochgriffisarna.se håll koll där och gör din anmälan

Har du frågor? Mail info@ingelaochgriffisarna.se eller telefon 0708588888

Varmt välkommen!

Dogparkour

Aktiviteter dogparkour
Dogparkour

Sök och nosarbete

aktivering nos

På stock och sten

Aktivering på stock
Aktivering på stock

Tricks

Aktivering tricks
Aktivering_tricks