HUNDBETEENDEUTREDARE – vad kan du få hjälp med?

HUNDBETEENDEUTREDARE

Prillan jobbar som hundpsykolog
Prillan jobbar tillsammans med Ingela som hundpsykolog

Jag är utbildad hundbeteendeutredare med utbildning inom både som beteendecoach samt till beteendevetare hund. Min första utbildning inom ämnet var till hundpsykolog/beteendecoach men eftersom jag tycker utbildning är så fantastisk roligt var jag inte nöjd där utan fyllde på med beteendevetare samt en fördjupande utbildning inom hundpsykologi för hund och därmed har jag breda och djupa kunskaper inom hundbeteeden, kroppspråk och signaler, varför de ibland gör saker hundägaren har svårt att förstå och kan hjälpa hund och ägare rätt.

Upplever du och din hund att något inte fungerar som det ska för er i vardagen? Är det något som ni skulle vilja ha bättre rutiner för? Kanske få till något i träningen, de dagliga rutinerna, maten, promenaden? Har din hund en eller flera rädslor?

Om du vill ha min hjälp kommer vi att göra en genomgång av er vardag till att börja med. Denna genomgång är djupgående för att jag ska lära känna er och kunna coacha er till ett roligare, enklare och mer givande hundliv tillsammans. I ett första samtal går vi igenom mycket i era dagliga rutiner. Det är du och din hund som gör jobbet, jag ger tips, stöd, hjälp och massor heja rop!

Vi kan ses i verkligheten eller via zoom om du inte bor i min omedelbara närhet.

Jag är H-märkt hundföretagare, vill du veta mer om vad det innebär för dig som är min kund? Titta på denna sida Sveriges Hundföretagare.