Välkommen till Ingelaochgriffisarna.se

Logo Ingela och Griffisarna

070-858 88 88

Att komma vidare

För mig är utveckling viktigt, i mitt företag går utveckling och utbildning hand i hand.

Jag har gått utbildning till dogalärare hos Hundsteg, jag har gått utbildning till friskvårdsinstruktör och balansbollsinstruktör hos Hundsteg, jag håller på med de sista delarna till draghundsinstruktör hos Hundsteg, jag går en utbildning till hundinstruktör – ja, jag vet, det är lite fel ordning – hos Hundsteg. En fantastisk plats att lära sig nya saker på, att utvecklas och kunna utveckla mitt företag genom. Jag har lärt mig så mycket om så mycket inom hund att jag är superstolt över mig själv och superglad för att jag hittade Hundsteg!

Detta går att läsa på deras hemsida

”Vi vill höja kunskapsnivån på HundSverige!
Idag finns det en stor uppsjö av hundtränare i Sverige och det kan som hundägare vara svårt att sålla mellan dem som har dokumenterad utbildning och inte. Minst lika svårt kan det vara att förstå skillnader i olika beskrivningar av metoder och framför allt att känna sig trygg med att den man anlitar faktiskt har den erfarenhet och kompetens som hunden förtjänar.

Det här vill vi ändra på och arbetar aktivt med

Jag håller med om att det är svårt att veta vem man ska välja som instruktör. Men jag hoppas att just Du ser att jag jobbar mycket med att bli bättre på mitt jobb – för att kunna hjälpa och guida dig i ditt hundägande!

Under januari kommer jag erbjuda två uppdaterade valpkurser i Katrineholm, där en fokuserar på valpen som är 2- 4 månader och den andra på 4 månader och uppåt.

Även en slyngelkurs kommer dyka upp i ny förpackning, hoppas du kommer gilla dem lika mycket som jag.

Spårkurs, både för de som gick i höstas men även en ny för er som inte gått spårkurs hos mig tidigare. Hundpromenad och självklart hundmöteskurs och kurs för dig som upplever problem i vardagen! Givetvis kommer lite annat smått och gott, gammalt och nytt! Hoppas vi ses

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.