Det jag vill erbjuda dig!

Jag arbetar med att utveckla företaget, både för att det ska bli tydligare för dig som eventuellt vill bli min kund, men även för att jag ska känna att företaget genomsyras av mig. Det jag står för och brinner för. Det som är viktigt för mig i mitt företagande men framför allt vad jag vill förmedla till dig som är min kund, på kurser, träning och på alla andra sätt vi träffas!

Så här tänker jag om min värdegrund!

Jag hjälper mina kunder att hitta sin Guldkant tillsammans med hunden! 

Varje enskilt ekipage upplever sin guldkant,  jag finns med som hjälp, jag ger stöd, tips och råd. Jag delar med mig av mina kunskaper inom området hund för att uppleva Guldkanten.

För mig är Guldkant tillsammans med hund allt från att hitta glädjen i hundägandet, få till den där underbara relationen,  hantera hundmöten på ett bra sätt eller att få till ett moment precis som du vill ha det! Det kan vara att hitta lugnet eller att hitta kvalitetstid tillsammans. Eller exakt det du tycker är din och din hunds Guldkant!

Jag arbetar för att förmedla det ”goda hundägandet” genom att se hunden som sin bästa vän. 

Jag arbetar bara med positiva metoder som grundar sig i forskning och utveckling inom området hund. Hundens välfärd är det viktigaste i övningarna och utbildningsmiljön. Därför anpassas detta efter ekipaget behov så mycket som möjligt.

Hos mig ska alla känna sig välkomna, trygga, sedda och omhändertagna. Alla ska känna att de får möjlighet att utvecklas i önskad riktning. Det innebär också att all träning/övningar sker helt utan prestationer och prestige. Alla kunder arbetar med sin hund på ekipagets nivå. Det innebär att inga frågor är dumma, ingen ska känna sig utanför,  alla kan vara med på de aktiviteter jag erbjuder.  

Det ger förutsättningar att hitta sin guldkant i hundägandet!

Hoppas min värdegrund och mitt sätt att se på hund, hundägande och träning lockar dig att ta nästa steg – så att jag får möjlighet att hjälpa dig att hitta din guldkant tillsammans med din hund! Varmt välkommen! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *