Hösten är på gång!

Vad vill du göra i höst tillsammans med din hund?

Jag har anmält mig och två hundar till K9 Biathlon utanför Uppsala! TVÅ hundar!? hur tänkte jag där? Jag ska alltså springa två varv 🙂 Det kommer bli jätteroligt men jag vet också hur hemskt trött jag kommer att vara efteråt! Alba har jag bestämt ska vara en av hundarna, när jag anmälde visste jag inte om Alba skulla vara mammaledig nu, men så blev det tyvärr inte. Nova älskar att springa och det var henne jag sprang biathlon med första gången i våras. Men hon tycker springa är roligare än alla hinder, de som är höga är lite läskiga. Tore däremot är inte den höjdrädda typen 🙂 Därför har jag funderat på om jag ska ta Tore istället, men beslutet behöver inte tas nu.

Rallylydnaden då? Inte anmäld till någon tävling, men kommer träna både med Ilex och introducera någon eller några till i rallylydnaden. Dock lite svårt att bestämma mig eftersom jag ska komma igång med både rally och freestyle! Estelle, Prillan, Tore och Nova ska få dela på uppgifterna, vem som får vara med var ska jag prova lite med dem och se vad de gillar mest.

Vad vill du göra? Hoppas du också har härliga planer! Att du och din hund kommer ha en jätterolig höst med lagom mykcet aktiviteter så ni mår rikltigt bra i ert hundliv! Jag har mycket planer som du nyss läst, men tiden ska räcka också! 🙂 Men jag har lovat mig själv att sätta guldkant på min höst tillsammans med mina hundar!

Kurser ligger ute, nya upplägg som jag har startat kommer det mer information om. Löpgruppen kommer snart starta, hoppas några hänger på, jag vill inte springa själv med Nova och Tore 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *