Välkommen till Ingelaochgriffisarna.se

Logo Ingela och Griffisarna

070-858 88 88

Planering och planering

Vårens planering är i full gång!

Det kommer bli en privat konsultation för en valp som är mellan 8 och 16 veckor gammal, faller det väl ut kommer jag att bygga upp en ny valpkurs som riktar sig till valpar i den åldern. För att samtidigt uppdatera den valpkurs jag har hållit tidigare till att passa 4 månader och uppåt. Ska verkligen bli spännande, både att hitta en valpägare att jobba tillsammans med, men även jobba med kursens uppdateringar.

Slyngelkurs – det är ett måste för mig, alltid roligt att hålla. År 2022 får troligen sin första Slyngelkurs med start i februari. Vill inte vädret vara på min sida så skjuter jag självklart fram starten.

Hundmöteskurs och kurs i hur promenaden blir roligare och kanske bättre för er båda kommer också dyka upp, förmodligen i några olika former!

Relation, följsamhet, samarbete är andra bra ord tycker jag, det kommer ett resultat av mina tankar om det också!

Det kommer dyka upp kurs i doga, temadag I doga och friskvårdskurs i några olika former. Spår steg ett och två kommer enligt önskemål. Drag, finns det intresse det? Hoppas det, för jag vill hålla kurs i canicross! Är du på? Skicka in din intresseanmälan!

Jag har även en plan på temadagar med olika inriktningar, återkommer med mer information när det är dags.

Det gäller förresten alla kurser, vet du redan ni att du vill vara med, skicka in din intresseanmälan! Jag sparar alla önskemål och kommer göra mitt bästa för att möta dem!

Hoppas jag har väckt ditt intresse för att komma till mig och lära mer om hund! Mina kurser baseras på breda hundkunskaper, erfarenhet och känsla för hunden och ägaren! Jag tror inte att jag kommer göra dig besviken <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.