Vad jag vill förmedla till dig!

Jag jobbar med att utveckla mitt företag, just nu jobbar jag med min värdegrund som ska hjälpa dig som min kund eller blivande kund, att se vad jag står för, hur jag jobbar och vad som är viktigt för mig.

I mitt företag är det ju bara jag – desto viktigare att du vet vad jag står för!

Nu har jag skapat min värdegrund som är grunden för mig och hur jag jobbar. Men självklart finns det mer viktiga saker, men detta ger dig en möjlighet att se vad jag står för och vad har vill kunna hjälpa dig med!

Min värdegrund ut så här,

Jag hjälper mina kunder att hitta sin Guldkant tillsammans med hunden! 

Varje enskilt ekipage upplever sin guldkant,  jag finns med som hjälp, jag ger stöd, tips och råd. Jag delar med mig av mina kunskaper inom området hund för att uppleva Guldkanten.

För mig är Guldkant tillsammans med hund allt från att hitta glädjen i hundägandet, få till den där underbara relationen,  hantera hundmöten på ett bra sätt eller att få till ett moment precis som du vill ha det! Det kan vara att hitta lugnet eller att hitta kvalitetstid tillsammans. Eller exakt det du tycker är din och din hunds Guldkant!

Jag arbetar för att förmedla det ”goda hundägandet” genom att se hunden som sin bästa vän. 

Jag arbetar bara med positiva metoder som grundar sig i forskning och utveckling inom området hund. Hundens välfärd är det viktigaste i övningarna och utbildningsmiljön. Därför anpassas detta efter ekipaget behov så mycket som möjligt.

Hos mig ska alla känna sig välkomna, trygga, sedda och omhändertagna. Alla ska känna att de får möjlighet att utvecklas i önskad riktning. Det innebär också att all träning/övningar sker helt utan prestationer och prestige. Alla kunder arbetar med sin hund på ekipagets nivå. Det innebär att inga frågor är dumma, ingen ska känna sig utanför,  alla kan vara med på de aktiviteter jag erbjuder.  

Det ger förutsättningar att hitta sin guldkant i hundägandet!

Hoppas detta tilltalar dig – att du vill bli min kund!

Varmt välkommen till mig för att utvecklas och utbildas vidare tillsammans med din hund! Du kanske hittar er guldkant med min hjälp – det hoppas jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *