Vad ska det bli?

Att ha ett företag, oavsett det är stort eller som mitt, pluttelitet, så behöver man en plan. Var är företaget på väg? Vilka mål har jag för företaget? Vad vill jag med just mitt företag?

Jag har en dröm som jag närt en tid, jag vill så gärna ha en lokal!! En lokal att träna hund i, att hålla kurser, privatträning, träffa hundar där ägaren upplever problem i vardagen, kunna coacha inom kost, kunna ha fredagsfys, föreläsninhar om allt möjligt, friskvård där det går åt mycket material och balansbollskurser som jag tycker är lite svårt att ha utomhus! Dogakurser, där jag kan erbjuda övningar som är anpassade efter både hund och människa. Det skulle kunna bredda mitt utbud ganska mycket, vilket vore fantastiskt roligt – jag har ju utbildning och kunnandet – så varför inte? Jag har hittat den perfekta lokalen, bra läge, bra upplägg i lokalen, det är bara ett litet problem 😉 ekonomi! Jag söker med ljus och lykta efter någon som vill dela lokal med mig! Det vore hur bra som helst! Någon som vill göra något som passar ihop med mitt hundiga företag, eller nåt helt annat….bara det inte krockar på grund av allergier.

Har gått trögt hittills men skam den som ger sig!

Funderar på andra platser att annonsera om detta, andra kanaler att söka på, kanske, kanske kommer drömmen gå i uppfyllelse! Hoppas, hoppas!

Oavsett lokal eller inte kommer jag jobba med erbjudanden för att hålla kvar mina kunder, jag vill att mina kunder ska tycka att det är värt att gå en kurs, komma på en temadag eller vad det nu kan vara, eftersom de tycker att de lär sig mycket hos mig! En stabil, växande kundkrets är också en dröm. Det har gått fint hittills! Tack till er, ni som är mina kunder!

Ett svar till ”Vad ska det bli?”

  1. Profilbild för admin
    admin

    Jag har hittat min lokal och finns nu på Videvägen 26 i Katrineholm! Varmt välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *