Videvägen 26 i Katrineholm

Jag är på plats, saker kvar att köra in till lokalen, lite möbler ska på plats, lite småsaker ska dit! Men på måndag är första kursen igång där!

Vad ska jag börja med? Jo, min mest attraktiva kurs just nu, månadsekipage! Du, din hund och jag träffas varannan vecka, en timme varje gång. Första gången gör vi en plan för vad du vill utveckla och träna på. Sedan vi tränar på det som du vill träna på varje vecka. Du har fri coachning mellan tillfällena vi träffas via telefon, mail eller annat sät som passar oss. Du tränar på olika läxor mellan de tillfällena vi ses. Den här coachningen är 4 månader lång.

Jag har några ekipage igång som går denna kurs, jag har fått fantastisk feedback från dem! De är väldigt nöjda. Ett ekipage får hjälp med hundmöten och hur promenaderna ska bli roligare och mer givande. Ett annat ekipage jobbar med glädjen i hundträningen! De här två, kanske mest människan, har hamnat i en svacka, där träningen inte känns rolig utan som ett måste. Jag har gett dem uppdrag, exakt, vad de ska göra varje dag. Dels för att människan inte tycker att hon kan hitta på, dels för att jag vill försöka se en röd tråd, vad tycker de är skoj och vad utevcklar dem och för dem framåt? Detta ekipage gör denna coacning på distans vilket har visat sig vara mycket lyckat!

Har du något du vill utveckla tillsammans med din hund? Hör av dig så pratar vi om det! Kanske vill du och din hund bli mitt nästa månadsekipage? Jag har utrymme att starta några ekipage till i september!

Varmt välkommen till mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *