Viltspårkurs

Viltspårkursen du inte vill missa!

Samarbete mellan Hund & Skog och Ingela och Griffisarna

Kom och häng med Ida och Ingela på en viltspårkurs du sent ska glömma.

Den 23-24 september håller vi en viltspårkurs i skogarna kring Katrineholm. Du kommer att få lära dig grunderna i viltspår, men har även möjlighet att få fördjupade kunskaper om spårträning som riktar sig mer mot eftersök. Kursen passar både dig som är nybörjare, eller dig som spårat ett tag. Teori varvas med praktik och nivån anpassas utifrån ekipagen som deltar på kursen.

Ingela Andersson (Ingela och Griffisarna) är hundtränare och hundpsykolog med en passion för allt som rör hundens fantastiska nos. Ingela är expert på att motivera och inspirera hundägare till att tänka nytt och har givetvis ett brinnande intresse för viltspår.

Ida Johansson (Hund & Skog) är hundtränare och snart färdigutbildad hundpsykolog med ett brinnande intresse för eftersök. Under dygnets alla timmar rycker hon och hennes hundar ut för att förkorta djurs lidande.

I denna kurs har ni tillgång till två hundtränare med stor kunskap inom området, så har du någon gång funderat på att gå en viltspårkurs är det denna du ska gå.

Datum: 23-24 september 2023

Tid: 10-15 båda dagarna

Plats: Fagermons skog, Österråker, Vingåker
Exakt samlingspunkt kommer i kallelsen

Pris: 2800 kr – om du anmäler och betalar senast 1 september betalar du istället 2500:-

Var du gör din anmälan via www.hundochskog.se/kontakt

Frågor? Mail info@ingelaochgriffisarna.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *